Bortbyting?

Lillstrumpan sommarjobbar på cafe' i år, och hon är såååå duktig!
Modershjärtat sväller av stolthet när jag ser henne pila iväg mellan borden med kaffekannan i högsta hugg och ett vänligt leende på läpparna.
Tjänstvillig och tillmötesgående.
Kan det verkligen vara samma tjej som som fräser ilsket och himlar med ögonen här hemma, när man ber henne plocka ur diskmaskinen eller ta in tvätten...?

Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Maria

njaee... jag tror att det är en släng av personlighetsklyvning ungdomarna får när de hamnar på jobb... fniss... Där visar de aldrig sitt "rätta" jag... fast... det kanske man inte gör själv heller på jobbet.... då kanske inte ens LAS skulle hjälpa.... hahahaha

Postat av: Gun

Haha, det är så det är. Vi har alltid fått höra hur trevliga barn vi har, men hemma har det inte riktigt varit samma sak. :)

Postat av: Annica

Visst är det märkligt?? Det sker nån sorts förvandling samtidigt som dom stänger ytterdörren efter sig och sen samma sak fast tvärtom när dom kommer hem och öppnar den igen...

Postat av: Ama de casa

Det kommer att ordna sig hemma också.

/F.d. tonårsdotter

:-)

Postat av: Diana

Hehe, där är pengar involverade på det andra stället... ;)

Postat av: Mita

Money talks!

Postat av: Selma

Same, same but different.

Postat av: Bara Jag

Visst är det väl lustigt att barnen till synes transformeras till arbetsvilliga myror så snart de lämnar hemmet?? Sonen har huggit sly i dikena hos en kompis i helgen - HUGGIT SLY! Hemma gnälls det i timmar om han måste dammsuga sitt rum!!



Kram!

Postat av: Pia

Hahaha, gissar om jag känner igen det där.. Efter tre dagar på ett äldreboende kommer dottern hem och berättar om hur många sängar hon bäddat, hur mycket disk hon tagit hand om, tidningar hon högläst.. Dessutom avlastade hon personalen i 1,5 tim genom att lyssna på en dement dam som bara ville hem och inte fattade vad hon gjorde på boendet.. Men hemma är det suck o stön vid diverse göromål! :o)

PS. Ang din trädgård.. Jag gillade den helskarpt.. spec den där konstellationen av trä!! :o)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback